Spor:
Yorum Yap Yazdır
Ozan Tufan'a transfer maili! 'Alacağız'

Kadrosunda sadece tek bir oyuncu için yer bulunan İngiliz ekibinin bu nedenle planlaması değişti. Bu bölgeye takviye yapan İngilizler, havalimanı yolunda olan Ozan'a bu transferden mecburen vazgeçmek zorunda olduklarını bildirdiler. Bu haber sonrası gözyaşlarını tutamayan genç futbolcu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

Premier League'de oynamak için La Liga'dan Alaves'in ve Deportivo'nun tekliflerini reddeden Ozan, İngiliz ekibine transferi gerçekleşmeyince ortada kaldı. Dün tek başına Dereağzı Tesisleri'nde çalışmalarına başlayan Ozan için son karar, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından verilecek. Deneyimli teknik adam daha önce futbolcuyu kadrosunda düşünmediğini ifade etmişti.

Mail attılar

Tüm bu gelişmeler yaşanırken İngiliz ekibinden bir e-mail geldi. Ozan'a gönderilen bu mail'de kulübün gelecek sezon için futbolcuyu kadrosuna katma niyetinden bahsedildi. Takım menajeri Roy Hudson'ın, Ozan'ı ikinci yarıda ilk 11'de değil uzun vadeli bir plan olarak düşündüğünün altı çizildi.

Bu planda Ozan'ın adaptasyon sürecinin aşmasının ardından satın alma opsiyonunun kullanılmasından bahsedildi. Bu plan ilk etapta gerçekleşmedi. Ancak buna rağmen İngilizler Ozan'dan vazgeçmedi. Kulüp futbolcuyu yakından takip etmeyi sürdürecek. Takıma dönmesi halinde maçlarını izlemek için scoutlar gönderecek. Ozan ile irtibatta kalmak istediklerini belirten Palace yetkilileri, sezon sonuyla birlikte futbolcu için tekrar devreye girecek.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İlgili Haberler
Beşiktaş'a Pepe'den müjdeli haber! Beşiktaş'a Pepe'den müjdeli haber!
1.Lig'e Yükselen En Genç Takım: Halkbank 1.Lig'e Yükselen En Genç Takım: Halkbank
'Demba Ba seneye...' 'Demba Ba seneye...'
F.Bahçeliler çıldırdı F.Bahçeliler çıldırdı
Soldado: Ona büyük saygım var! Soldado: Ona büyük saygım var!
İşte Ersan İlyasova'nın yeni takımı! İşte Ersan İlyasova'nın yeni takımı!

banner118

banner113

Beşiktaş'a Pepe'den müjdeli haber!
Fenerbahçe maçında sakatlanan Pepe'den gelen olumlu haberler Beşiktaş teknik heyetini sevindirdi.

Haberi Oku