Ankara Shopping Fest Görkemli Konserle Açıldı

Ankara Shopping Fest Görkemli...

29 Ağustos 2014, 23:43 0 Yorum

Ankara Shopping Fest görkemli bir konserle açıldı. Bu yıl 3.'sü düzenlenen Ankara Shopping Fest'in açılışı Demet Akalın'ın muhteşem konseriyle yapıldı. Ankaralılara unutulmaz bir gece yaşatan Demet Akalın, ilk defa Ankara'nın Bağları'nı söyledi ve Ankaralıların gönüllerini fethetti. ATO Başkanı Salih Bezci ve ATO Yönetim Kurulu üyeleri "Unutulmaya Yüz Tutmuş El Sanatları" Sergisi'ni tek tek dolaştı.

Gazi Üniversitesi'nden uyuşturucu ile mücadeleye çelme

Gazi Üniversitesi'nden uyuşturucu...

21 Temmuz 2014, 19:28 0 Yorum

25 yıldır Ankara Gölbaşı'nda bulunan ancak Yenimahalle'ye taşınan Gazi Üniversitesi bünyesindeki uyuşturucu ile mücadele ve psikiyatr merkezi, 2009 yılında oturulabilir raporu verilmesine karşı, şimdilerde rektörlük tarafından kolonlarının zayıf ve çatısının aktığı gerekçesiyle tahliye edilmesine karar verildi.

Mebuskent'e muhteşem açılış

Mebuskent'e muhteşem açılış

25 Haziran 2014, 18:09 0 Yorum

Yeni bir şehir yeni bir yaşam konsepti Mebuskent’in temel atma töreni muhteşem bir törenle yapıldı.

Beltek'te öğrenmenin yaşı yok!

Beltek'te öğrenmenin yaşı...

07 Mayıs 2014, 15:45 0 Yorum

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi'nin işbirliğinde 1999 yılında başlatılan Teknik Eğitim Kursu (BELTEK), büyük ilgi görüyor. Kurslardan 15 yılda 130 bin kişi yararlandı.

Altındağlı küçük hanımlar, küçük beyler tiyatroda

Altındağlı küçük hanımlar,...

07 Mayıs 2014, 15:31 0 Yorum

Altındağlı çocuklar, bu yıl 10'uncu kez düzenlenen Ankara Devlet Tiyatroları Küçük Hanımlar Küçük Beyler Uluslararası Çocuk Tiyatroları Festivali kapsamında, tiyatroyla buluştu.

Başkan Gökçek Radyocularla bir araya geldi!

Başkan Gökçek Radyocularla...

06 Mayıs 2014, 15:28 0 Yorum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Projesi, Ankapark, İnanç Müzesi, Kuzey Yıldızı Projesi, İmrahor Vadisi gibi dev projelerle bu dönem Ankara'ya mühür basacaklarını dile getirdi.

Hıdırellez Hamamönü'ne bereketiyle geldi

Hıdırellez Hamamönü'ne bereketiyle...

06 Mayıs 2014, 15:00 0 Yorum

Hıdırellez Hamamönü'ne bu yıl bereketiyle geldi. Kışın soğuk ve karanlık havasından çıkıp, baharın sıcaklığına ve aydınlığına kavuşulması anlamına gelen “Hıdırellez”, yağışlı havaya rağmen bu yıl da Ankaralıları Hamamönü'nde buluşturdu. Yağan yağmura aldırış etmeden Hamamönü'ne akın edenler, baharı ıslak ancak coşku içinde karşıladılar.

Ulucanlar Cezaevi Sanatçıları'ndan bir sergi daha

Ulucanlar Cezaevi Sanatçıları'ndan...

06 Mayıs 2014, 14:57 0 Yorum

Altındağ Belediyesi, sanatçının yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Altındağ Belediyesi tarafından restore edildikten sonra Ankara'nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayan Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Sanat Sokağı'nın sanatçıları, karma sergide bir araya geldi.

banner118

banner113