Güncel:
Yorum Yap Yazdır
23 tanker sıraya girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesi kıyılarında ailesiyle birlikte tatil yapan Rus iş adamı Viktor Rashnikov'a ait mega yat 'Ocean Victory', yakıt almak için Kuşadası Ege Ports Limanı'na yanaştı. Rashnikov ve ailesi uçakla Bodrum'dan Rusya'ya dönerken, 300 milyon dolar değerindeki 8 katlı yat, 50 personeliyle yakıt ve yiyecek ikmali yapmak üzere dün Kuşadası'na geldi.

Geceyi açıkta geçiren yat, bu sabah Ege Ports Limanı'na yanaştı. Akaryakıt deposu yaklaşık 2 milyon 500 bin liralık, toplam 518 ton yakıt alabilen yat için 23 tankersıraya girdi. Yata hizmet veren acente yetkilileri, yakıt ve yiyecek ikmalinden sonra yatın personeli ile birlikte Yunanistan'ın Atina Limanı'na hareket edeceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

CHP'de gündem revizyon
CHP'de imza yeter sayısına ulaşılamadığı gerekçesiyle olağanüstü kurultayın toplanmayacağının...

Haberi Oku