Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
8 GB RAM kapasiteli akıllı telefonlar geliyor

Dünya'nın en çok tercih edilen elektronik ürünlerinin başında gelen akıllı telefonlara eklenen özellikler kullanıcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda giderek artan telefon modellerinden sonra firmalar arasında yaşanan kıyasıya rekabette firmalar kullanıcılarına son derece farklı özellikleri bir arada sunmak için çalışmalarına hız kesmeden başladı. 

Samsung ve Apple gibi firmaların kıyasıye rekabet içerisinde bulunduğu ortamda akıllı telefonlara eklenen özellikler kullanıcıların dikkatini çekme başarısı göstermeye devam ediyor. Bu konuda sizlere detaylı olarak bilgiler sunacak olduğumuz zaman yakın zamanda telefonlarda bulunmasını beklediğimiz RAM kapasitesinin 8 GB'a kadar artan rakamlarda olacağını açıklamakta fayda var. 

Bilgisayar kapasitesinde telefonların üretildiği günümüzde özellikle işlemci ve RAM kapasitesi olarak amiral gemi telefonların 6 GB'a kadar telefon üretmelerinden sonra 2017 yılı içerisinde üretecekleri telefon merak konusu olmaya başladı. Özellikle Apple firmasının amiral gemi telefonu olacak olan iPhone 8 telefonunda 8 GB RAM kapasitesi kullanılacağı dedikodularının dolaşmaya başlamasından sonra kullanıcıların bu özellikleri yakından takip etmeye başladı. 

Küçücük cep telefonlarına sığdırılan bu özellliklerden sonra kullanıcıların özellikle bu konuda nasıl telefonları alacakları merakla bekleniyor. Apple ve Samsung firmasının başını çektiği günlerde bu telefon özelliklerini bir arada bulunduran diğer firmalarında rekabet için yüksek RAM kapasiteli telefonlar ile kullanıcıların karşısına çıkacak olmasından sonra 5 yıl sonra ne kadar yüksek kapasiteli telefonların piyasalarda olacağını şimdiden kestirmek zor gibi görünüyor. Son derece hızlı yaşanan teknolojik gelişmelerden sonra bakalım yakın zaman 8 GB RAM kapasiteli telefonların hayatımıza ne zaman gireceği merak konusu olmaya başladı. 

Anahtar Kelimeler
HaberlerGüncel8 GB RAMAkıllı Telefon

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku