İngiliz usulü ‘Avam' ihanet

İngiliz usulü ‘Avam’ ihanet

12 Mayıs 2015, 10:46 0 Yorum

ngiliz Avam Kamarası Başkanı’nın karısı, kocasının kuzeniyle ilişki yaşadığını itiraf etti. Ama o kuzen de onu aldatıp kendi karısına dönünce, isyan etti: Kalbimi kırdı!

Uçakta seks yaptılar!

Uçakta seks yaptılar!

12 Mayıs 2015, 09:23 0 Yorum

Kanada uçağında içkiyi fazla kaçıran 26 yaşındaki bir kadın yanındaki adamla seks yaptı. Cinsel organlarını ceketle örterek seks yapan kadın ve adam, suç üstü yakalandı. Uçak indikten sonra genç kadın 'edebe aykırı davranış sergilemekten' gözaltına alındı. Uçakta seks yapan kadın oaly anını hatırlamadığını belirtti.

Kediciğe tanga sorusu!

Kediciğe tanga sorusu!

11 Mayıs 2015, 17:29 0 Yorum

Beyaz Tv programcısı Tahir Sarıkaya' Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tümay Kumaşçı'nın havuz kenarında tangalı fotoğraflarını eleştirdi. Tahir Sarıkaya kediciklerden birini programına konuk aldı. Sarıkaya, kediciğe 'islamiyette tanga giyinip havuz başında fotoğraf çekilmek var mı?' diye sordu.

İki hemşire kardeş işadamına tuzak kurdu!

İki hemşire kardeş işadamına...

11 Mayıs 2015, 17:03 0 Yorum

İstanbul'da kız kardeşi ile birlikte çırılçıplak soyduğu işadamlarına şantaj yaparak senet imzalatan hemşire, mahkemece 5.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İki kız kardeş çırılçıplak soydukları işadamına sözlüleri olduğunu iddia edilen kişilerin yardımıyla 102 bin TL’lik senet imzalattı.

Değer Deniz'in katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı

Değer Deniz'in katil zanlısının...

09 Mayıs 2015, 14:18 0 Yorum

Müzisyen Değer Deniz'i evinde boğarak öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki zanlı suçunu itiraf etti. C.M.’nin evden klarnet takımı ve cep telefonu çaldığı sırada sese uyanan ve bağıran Deniz’i boğarak öldürdüğü belirlendi.

Eğlence dönüşü kaza yaptılar: 1 ölü, 2 yaralı

Eğlence dönüşü kaza yaptılar:...

08 Mayıs 2015, 16:55 0 Yorum

Düzce'de dün akşam saatlerinde üniversitenin bahar şenliklerinden dönen içerisinde 3 gencin olduğu araç kaza yaptı. Kaza yapan araçta bulunan 3 gençten biri olay yerinde hayatını kaybetti, diğer iki öğrenci ise çeşitli yerlerinden yaralandı.

Boğularak öldürülen Değer Deniz'in katil zanlısı yakalandı

Boğularak öldürülen Değer...

08 Mayıs 2015, 09:01 0 Yorum

İstanbul Beyoğlu'nda evinde boğularak öldürülen genç müzisyen Değer Deniz'in katil zanlısı tespit edildi. Operasyonlarlaa Değer Deniz'i öldürülen şahsın yakalanması bekleniyor.

Ak Partili o isim kazada hayatını kaybetti

Ak Partili o isim kazada hayatını...

06 Mayıs 2015, 17:12 0 Yorum

İstanbul Büyükçekmece Çatalca Yolunda iki otomobilin karıştığı feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazada Ak Partili Meslis üyesi ve şoförünün de aralarında olduğu 3 kişi öldü.

banner118

banner113