Dünya:
Yorum Yap Yazdır
Robert küfür etti, Trump 'IQ'su düşük' dedi

Bruce Springsteen'e özel ödül vermek için sahneye çıkan Robert De Niro, Trump'a küfür edince ortalık bayram yerine döndü. Salondaki insalar De Niro'yu ayakta alkışlarken, Trump'ın cevabı da aynı sertlikte oldu.

Robert ödülü sahibine vermeden önce, "Bir şey daha demek istiyorum. 'Kahrol Trump' değil. (F.ck Trump)" diyerek ellerini havaya kaldırdı.

TRUMP: "UYAN SERSEM"

Trump, "Çok düşük IQ'su olan Robert De Niro, filmlerde gerçek boksörlerden kafasına çok fazla yumruk yemiş. Dün gece onu izledim onun 'sersemlemiş' olduğuna inandım. Sanırım ekonomimizin istihdamda şu anda en iyi durumda olduğunun ve birçok şirketin yeniden ülkeye döndüğünün farkında değil. Uyan sersem!" ifadelerini kullandı.

Önceki gün katıldığı 72. Tony Ödülleri"nde Robert De Niro'nun ABD Başkanı Trump'a canlı yayında ettiği küfür geceye damga vurmuştu. Oscar ödüllü De Niro, salondakilerden büyük alkış almıştı.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

ABD'den nükleer bombardıman uçaklarıyla...
ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı B-52 nükleer bombardıman uçaklarının, Ağustos başında tartışmalı...

Haberi Oku