Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Xperia XA yeniden görücüye çıkacak

Akıllı telefon piyasalarında yaşanan kıyasıya rekabet yoluna hız kesmeden devam ediyor. Özellikle son zamanların en çok tercih edilen telefon firmalarının başında gelen Sony firmasının ürettiği telefonların kullanıcılar tarafından oldukça fazla rağbet görmesinden sonra sizlere yeni telefonu olacak olan Xperia XA modeli ile hizmet vereceğini açıklaması Sony severler arasında heyecan yaşanmasına neden oldu.

2016 yılının sonlarına doğru çıkarttığı Sony Xperia XA modelini bu sefer farklı bir lansman ile tanıtacak olan firmanın bu telefon üzerinden ciddi değişikikler yaparak kullanıcıların karşısıına çıkartması bekleniyor. Özellikle son zamanlarda amiral gemi telefon olarak çıkarttığı ve oldukça başarılı yorumlar aldığı Xperia XA modeline yeniden hayat verecek olan firmanın ne gibi özellikleri bu telefonda barındıracağı merak konusu olmaya başladı. 

Ekran olarak son zamanlarda 5.5 inçlik ekranların yerine daha küçük olan 5 inçlik ekran boyutlarını tercih eden firmanın Xperia XA modelinde de kullanacağı bu ekran boyutunun kullanıcılar tarafından nasıl yorumlanacağı merak konusu olmaya başladı. Özellikle bu konuda uzun zamandır merak edilen her türlü özelliği bu telefonunda müşterierine sunma hedefinde bulunan Sony bakalım istediği satış rakamlarını yakalama başarısı gösterebilecek mi?

Ayrıca bu telefonda eksik olarak gösterilen batarya sorununu da çözme konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden firmanın bundan sonra sunacağı bu teknik detayları kısa süre içerisinde sizlere açıklayarak bu konu hakkında merak ettiğiniz detayları buradan duyuracağız. Telefonunun Türkiye satış fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapmayan firmanın Xperia XA telefonunun benim tahminime göre 2500 TL ile 3000 TL bandında satmasını bekliyorum. 

Anahtar Kelimeler
TelefonSonyXperia XA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku