Otomobil:
Yorum Yap Yazdır
Sınıfının en güçlüsü: Yeni Caddy Sportline Türkiye'de
Volkswagen Ticari Araç’ın tüm dünyada önemli bir satış başarısına imza atan modeli Caddy, şimdi de sınıfının en güçlüsü Yeni Caddy Sportline’ı Türkiye pazarına sunuyor. Yeni Caddy Sportline 2.0 140 PS, sadece güçlü motoru ve yüksek tork değerleriyle değil sportif görünümüyle de dikkat çekiyor.

140 PS’lik yüksek güce sahip 2.0 litrelik motor, 186 km/h’lik maksimum hızıyla üstün performans sağlıyor. Yeni Caddy Sportline 2.0 140 PS, 0’dan 100 km/h’e sadece 10.1 sn.’de ulaşarak gösterdiği sportifliği, 16”lik alüminyum alaşımlı Siracusa jantlarla görüntüsüne de taşıyor.

140 PS gücündeki 2.0 TDI motorda, hava beslemeyle ilgili olarak değişken geometrili turbo (VTG) ve intercooler bulunuyor. Yeni Caddy Sportline 2.0 140 PS’te kullanılan yüksek motor teknolojisi, sadece yüksek güç ve tork sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevreci özelliğiyle öne çıkıyor. 100 km’de sadece 6.1 lt’lik* yakıt tüketimiyle çok tutumlu, sessizliğiyle gürültü kirliliği yaratmıyor ve Euro 5 normlarına uygun egzoz emisyon değerleriyle de çevreye saygılı...

Yeni Caddy Sportline’nın TDI teknolojisine sahip 2.0 litre hacimli motoru, 1750 – 2500 devir aralığında 320 NM tork üreterek mükemmel çekiş sağlıyor. 140 PS 2.0 TDI motor ayrıca isteğe bağlı olarak 6 vitesli DSG ile sunuluyor.

Güçlü, Güvenli, Konforlu

Yeni Caddy Sportline, sınıfının en güçlüsü olmakla kalmıyor, standart ekipmanlarıyla da konforlu ve güvenli bir yolculuğun garantisini veriyor.

Sınıfında bütün modellerinde ESP'nin standart olarak sunulduğu ilk ticari araç olan Caddy’nin, en güçlü versiyonu da bu özelliğin içinde bulunduğu geniş kapsamlı güvenlik paketiyle pazara giriş yapıyor. Yokuş Kalkış Desteği seçeneğinin de standart donanım paketi içine dahil edildiği Yeni Caddy Sportline’da ayrıca hız sabitleyici, yağmur sensörü, gündüz farları, otomatik yanan farlar, otomatik kararan iç dikiz aynası, yolcu ve bagaj bölümü iç kaplama gibi bir çok özellik de mevcut.

* 90 km/h sabit hızda, yarı taşıma kapasitesindeki manuel Yeni Caddy Sportline 2.0 140 PS’in yakıt tüketimi değeridir.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

New York Otomobil Fuarı başladı
Uluslararası New York Otomobil Fuarı kapılarını 115'inci kez açtı.

Haberi Oku