3. Sayfa:
Yorum Yap Yazdır
Kanada'da facia gibi kaza! İki uçak havada çarpıştı

Kanada'da gerçekleşen olay akıllara durgunluk verdi. İki uçak havada nasıl olurda çarpışır diye düşünenler az değil ama olmaz denilen oldu ve hava da iki tane eğitim uçağı çarpıştı ve sonuc kötü oldu. Çarpışan iki uçaktan bir tanesi yaralı bir şekilde yere inerken diğeri ise yere çakıldı ve iki kişini öldü.

Hasar gören uçağın Fort McMurray Havaalanı'na inmeyi başardığı ifade edildi Helikopterle bölgede arama oluşturan ilk yardım ekipleri, bataklık alana düşen uçağın enkazını buldu.  Fort McMurray İlk Yardım Merkezi, ekiplerin enkazdan iki ceset çıkardıklarını açıkladı Kanada Ulaşım Güvenliği Kurulu, olayla  alakalı tahkikat başlattı Kanada’da Uçak faciası yaşandı Havalandıktan kısa müddet sonrasında çarpışan uçaklardan biri yere inmeyi başarırken, öteki uçak ise bataklığa düştü Hasarlı inebilen Uçak Pilot’ları kazadan yaralı şekilde kurtulurken, öteki uçakta bulunan iki Pilot yaşamını kaybetmiş olduğu açıklandı.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Bunalıma giren adam kendini astı!
Batman'da 6 aydır taksi şoförlüğü yapan evli iki çocuk babası adam, kendini kaloifere asarak yaşamına...

Haberi Oku