Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Sony Xperia Z5'in merak edilen özellikleri

Son yıllarda cep telefonu piyasalarında kendisine yer bulan firmaların başında gelen Sony çıkarttığı telefonlar ile dikkatleri üzerine çekme başarısı gösterdi.  Bugün sizler için Amiral gemi telefonu olan Sony Xperia Z5 hakkında merak ettiğini teknik özeliklerini ve detaylarını açıklayacağız.

Sony Xperia Z5 teknik özelikleri nelerdir?

Telefonda en dikkat çeken ekran boyutu oluyor. 5.2 inçlik bir ekran kapasitesi bulunan bu telefonun ağırlığı ise 154 gr olarak dikkat çekmektedir. Özellikle hafıza olarak da firma 32 GB kadar yeterli denecek seviyede bir hafıza modeli uygulamış. Ancak bu hafızanın arttırılabilir özellikte müşterilerine sunulduğunu açıklamak istiyoruz.

Sony Xperia Z5 telefonunda bulunan ekran çözünürlüğü ise bu telefonda 1080x1920 olarak son derece başarılı bir grafik ekranı bulundurmaktadır. Telefonda bulunan IPS LCD ekran tipi son yılların en çok tercih edilen ekranı olma başarısı gösteriyor.
Kamera konusunda her zaman çığır açan çözünürlükte telefonları ile dikkatleri üzerine çeken Sony Xperia Z5’in ön kamerasının 5 MP arka kamerasının ise 21 MP olduğunu açıklıyoruz. Özellikle kamera konusunda son derece başarılı olan ve grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken bu Sony Xperia Z5 telefonunun merak edilen  diğer özelliklerinin başında gelen batarya gücü ise biraz düşük olarak dikkat çekiyor. 2900 mAh kapasitesi buluna bu telefonun yeterli denecek kadar az seyide olduğunu açıklamak istiyoruz. Ancak telefon diğer özellikleri bakımından son derece başarılı bir telefon olarak dikkat çekiyor.
 

Anahtar Kelimeler
HaberlerGüncelTeknolojiSony Xperia Z5

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku