Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Sinem Kobal çıkan haberlere sessiz kalamadı
Güzel oyuncu Sinem Kobal Bebek'te spor salonu çıkışında gazetecilerle sohbet etti.
 
Kenan İmirzalıoğlu ile evliliklerinde kriz çıktığı yönünde haberler ile gündeme bomba gibi düşen çift bu haberler karşısında suskunluğunu bozdu.
 
Kenan İmirzalıoğlu 'nun çocuk istediğini reddettiğini kariyerinde yükseleceği için aralarının bozuk olduğunu ve boşanacakları iddiaları soran gazetecilere Sinem Kobal öyle bir şey olmadığını ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.
 
Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs 'da evlenen ve şu sıralar ayrılık dedikodularına isimleri karışan çift hakkında çıkan haberlere Sinem Kobal ateş püskürdü. Kobal “Böyle şeyler asılsız. Kesinlikle uydurma haberler. Evliliğimize biraz saygı duyulmasını istiyorum” iddialara adeta isyan etti.
 
Şu sıralar çocuk düşünmediklerini söyleyen Sinem Kobal mutlu giden bir evliliklerini olduğunu söyleyerek arabasına binip ortamdan uzaklaştı.
 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku