Otomobil:
Yorum Yap Yazdır
Nissan'dan Golf'e Rakip
İngiltere'de tasarlanması ve üretilmesi planlanan Nissan'ın orta sınıf temsilcisi, sıradışı hatlarıyla tüm gözleri üzerine çevirecek gibi duruyor. Alıcı gözüyle baktığınızda bir hayli dinamik görünen bu model, Golf'ten çok daha 'genç' duruyor. Hal böyle olunca Nissan'ın bu modeli beklediği ilgiyi, farklı görünmeyi seven gençler tarafından göreceğini garantiliyor.

Hibrit versiyonunun üretilmeyeceği belirtilen modelin motor gamında 113 beygir güç ve 190 Nm tork üreten 1.2 litrelik turbo benzinli ve 128 beygir güç üreten 1.6 litre dizel ünitenin bulunması olası.

Renault ile ortaklığı düşünülürse modelde kullanılacak olan dizel ünitenin Renault'nun raflarından alınması yüksek bir ihtimal. Bu motor, 320 Nm'lik sınıfının en iyi tork değerlerinden birine sahip olmasıyla aracın yakıt tüketimine epey katkıda bulunabilir.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

New York Otomobil Fuarı başladı
Uluslararası New York Otomobil Fuarı kapılarını 115'inci kez açtı.

Haberi Oku