Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Hakim Davut Güloğlu'nu sinirlendirdi
Davut Güloğlu ile Sıla arasındaki hakaret davası yargıya taşındı.
 
 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yenikapı 'da ki miting hakkında söylemleri sonrası Sıla'ya tepki gösteren Davut Güloğlu mahkemelik oldu.
 
Sıla'nın “Darbeye karışıyım ama Yenikapı’daki şova katılmayacağım” söylemleri sonrası Davut Güloğlu katıldığı bir röportajda “S… olsun gitsin”  sözü Güloğlu'nun başını yaktı.
 
Başarılı popçu Sıla Davut Güloğlu'nun bu hakaretini yargıya taşıdı ve bu sabah ilk duruşma gerçekleşti. Duruşmada Davut GÜloğlu'nun avukatı ile hakim arasında ki yaşanan gerginlik çok konuşuldu. Çıkan gerginlik uzun sürünce Davut Güloğlu araya girdi ve hakime “Ne oluyor, ne yapıyorsunuz? Burada oyun mu oynuyorsunuz? Ben buraya ne için çağrıldım?” diyerek tepkisini gösterdi.
 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku