Sağlık:
Yorum Yap Yazdır
11 Kilo Tümör Ameliyatla Alındı

Ayşe Eser Sayınoğlu (58), karnının şişmesi üzerine fıtık olduğunu düşünerek Marmaris Hastanesine başvurdu. Çekilen ultrasonda kadının karın boşluğunda büyük bir kitle olduğu tespit edildi.

Hastanenin başhekimi ve genel cerrahi uzmanı Dr. Ünsal Aybek'in yaptığı ameliyatla Sayınoğlu'nun karnından 11 kilogram ağırlığındaki tümör çıkarıldı.

Ameliyattan önce 72 kilogram olan Sayınoğlu, tümör alındıktan sonra 61 kilograma düştü. Tümör, incelenmek üzere Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Laboratuvarına gönderildi.

Aybek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 yıllık meslek hayatında birçok kitle gördüğünü ama en büyüğünün bu olduğunu söyledi.
Hastanın karnındaki kitlenin bu kadar büyük olduğunu ameliyat öncesinde tahmin etmediklerini belirten Aybek, "Kitle 11 kilogram ve yarıçapı 50 santimetre. Yumurtalıktan kaynaklı bir tümör. Böyle bir tümör 1-2 yılda oluşabilir. Hasta hafif sancılar çekebilir. Daha önce gelmiş olsaydı büyümeden alabilirdik" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Sergen Yalçın sağlık için reklam yüzü...
Futbol Dünyasının yakından tanıdığı isimlerin başında gelen Sergen Yalçın geçtiğimiz günlerde sağlık...

Haberi Oku