Otomobil:
Yorum Yap Yazdır
Nissan'dan müthiş kampanya
Nissan'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında yüzde 0 faizden başlayan kredi seçenekleri ve 53 bin 341 liralık başlangıç fiyatı ile Nissan bayilerinde otomobil severlerle buluşan otomatik vites Qashqai'nin yanı sıra düz vites Qashqai ise 49 bin 341 liradan başlayan fiyatı ile satışa devam ediliyor
Türkiye'de bugüne kadar 28 binden fazla kişinin tercihi olan Nissan Qashqai, CVT teknolojisi ile kademesiz vites geçişleri tekniğini kullanarak hızlanmalarda sarsıntısız bir ivmelenme sağlıyor.
Nissan Qashqai CVT otomatik viteste önceden belirlenmiş bir vites değişim oranı olmadığından diğer otomatik vitesli araçlarda oluşan vites değişim şokları ve vites değişimlerinde oluşan gecikmeler Qashqai'de hissedilmiyor.
Nissan Qashqai CVT için güvenlik donanımları, panaromik cam tavan, navigasyonlu renkli geri görüntü kamerası ve tavan rayı gibi üst sınıf özellikleri farklı olmak isteyenler için alternatif olarak sunuluyor.


Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

New York Otomobil Fuarı başladı
Uluslararası New York Otomobil Fuarı kapılarını 115'inci kez açtı.

Haberi Oku