Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Kenan İmirzalıoğlu İçerde dizisini tek geçti
Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Bebek'te gazetecilere yakalandı.
 
Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Kenan İmirzalıoğlu hangi dizileri takip ettiğini açıkladı. Gazetecilerin sorularını samimiyetle cevap veren Kenan İmirzalıoğlu İçerde dizisini keyifle takip ettiğini söyledi.
 
 Başrollerinde Çetin Tekindor, Çağatay Ulusoy gibi başarılı oyuncuların bulunduğu diziyi takip ettiğini söyleyerek "İçerde'yi yakından takip ediyorum. Güzel kurgusu olan bir proje hikâye de güzel akıyor" dedi.
 
En son Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Karadayı dizisi sonrası 3 sezondur ekranlarda hiç bir dizi ve film projelerinde göremediğimiz Kenan  İmirzalıoğlu gelecek projeleri ile ilgili bilgi vermezken evliliği hakkında çıkan dedikoduları yanıtlayarak herşey yolunda çıkan haberler asılsız diyerek çıkan haberleri yanıtladı.
 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku