Siyaset:
Yorum Yap Yazdır
CHP'li Murat Özçelik istifa etti


CHP  Merkez Yönetim Kurulu’nun (MYK) ardından toplanan PM‘de, MYK’dan gelen liste üzerinde bazı sürpriz değişiklikler yapıldı. 1 Kasım seçimlerinde Ardahan birinci sırada, IŞİD’in elinde 49 gün rehin kalan eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz aday gösterildi. Kahramanmaraş birinci sırada RTÜK üyeliğinden istifa eden Ali Öztunç aday gösterildi. Kars’ta ise eski milletvekili Selami Yiğit aday oldu.
ÖZÇELİK’E FATURA KESİLDİ

CHP Parti Meclisi’nde adı Durdu Özbolat ile yumruklu kavgaya karışan HDP'ye oy verdiğini açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ise liste dışı kaldı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Özçelik’i aday göstermeyerek kavganın faturasını kesti. Aday gösterilmediği için istifa eden Murat Özçelik, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Kılıçdaroğlu CHP'nin seçim bildirgesini...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATO Kongre Merkezi'nde partisinin Seçim Bildirgesi ve Aday Tanıtım...

Haberi Oku