Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Steam yeniden indirime başladı

Gelişen teknoloji ile birlikte Dünya üzerinde oyun severlerin en çok ziyaret ettiği web sitelerin başında gelen Steam'de indirimler hız kesmeden devam ediyor.

Bilgisayar üzerinden oynanan binlerce oyunun yer aldığı ve Dünya üzerinde oyun severlerin en çok takip ettiği sitelerin başında gelen Steam'de bulunan oyunlar geçtiğimiz günlerde indirime girmiş ve milyonlarca kişi tarafından satın alınmıştı. Bu durumdan sonra müşterilerinin daha çok oyuna ulaşmasına imkan veren Steam artık yıl başına kadar yaptığı indirimler ile yine kullanıcıların dikkatini çekme başarısı gösterecek gibi duruyor.

Ancak Dünya'nın en popüler oyun indirme sitelerinin başında gelen Steam'de bu sefer indirime giren oyunların kişilere göre değişkenlik göstermesinden sonra kullanıcıların nasıl bir indirim ile karşı karşıya kalacakları merak konusu olmaya başladı. Son zamanlarda giderek artan oyun meraklıları sayesinde her geçen gün bünyesinde yeni oyunlar barındıran Steam'in bundan sonra sizlere sunacağı tüm detaylara site üzerinden ulaşarak sizlerde bu konu hakkında detaylı bir bilgilendirme alma fırsatını yakından bulmuş olacaksınız. 

22 Aralık 2016 tarihinde başlayan bu indirimlerin 2 Ocak 2017 gününe kadar devam edecek olmasından sonra bu kısa süre içerisinde Steam severlerin oyunları almak için ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir. Son zamanların en çok merak edilen indirimlerinin başında gelen Steam üzerinden istediğiniz oyunu satın alarak sizlerde eğlenceli zamanlar geçirme fırsatını yakından bulmuş olacaksınız. İşte Steam indirimleri hakkında merak edilen detaylar. 
 

Anahtar Kelimeler
HaberlerTeknolojiSteam

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku