Ekonomi:
Yorum Yap Yazdır
KOSGEB'e rekor başvuru

KOSGEB tarafından küçük işletmeleri verilen 50 Bin TL'lik kredinin başvurusu sayısının rekor seviyelere ulaştığı açıklandı. 

50 Bin TL gibi bir rakamı sıfır faiz ile vererek işletmelerin daha büyümesine yardımcı olacak olan KOSGEB'in özellikle bu konuda başlattığı kampanya işletme sahipleri tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. 

15 Bin kişiye 50 BİN TL kredi imkanı sunarak bu konuda işletmelere yardımcı olmaya çalışacak olan KOSGEB'in özellikle rekor sayıda başvuru alması programa olan ilginin giderek artmasına neden olmaktadır. 

50 Bin TL 0 faiz ile sunulan bu kredi türünden 15 Bin kişinin faydalanacak olmasından sonra yapılan başvuru sayısının 3 gün içerisinde 250 Bin olması bir anda gündeme bomba gibi düştü. Özellikle son zamanlarda küçük işletmeleri kalkındırmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam eden KOSGEB'in bu yaptığı kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin bu başvurulardan sonra en yakın zamanda bu programdan yararlanmak istemesinden sonra KOSGEB nasıl bir açıklama yapacak merak konusu olmaya başladı. 

50 Bin TL kredi vererek 0 faiz oranı ile işletmelerin giderlerinde büyük bir yatırım aracı olacak olan bu kampayanın özellikle 36 ay geri ödemeli olmasından sonra yapılan başvuru sayısının 250 Bin olması KOSGEB'in bu alanda ne kadar başarılı bir iş ortaya koyduğunun en büyük habercisi olarak dikkat çekmektedir. Sizlerin merak ettiği uygulamaların başında gelen KOSGEB'in bu kampayasından faydalanmak için yapmanız gereken elinizi çabuk tutarak bu programdan faydalanmak olacaktır. 

Anahtar Kelimeler
HaberlerEkonomiKOSGEB

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Emeklilere 2. ikramiye
Bu ay bin liralık ilk ikramiyelerini alan emeklilerin yaz kazancı sürecek. Temmuz’da maaşlar artacak, Ağustos’ta...

Haberi Oku