Spor:
Yorum Yap Yazdır
Mario Gomez yeniden gündeme geldi

Şenol Güneş yönetiminde geçen sezonu şampiyon tamamlayarak Süper Lig'de uzun bir aradan sonra şampiyonluk hasretine son veren Beşiktaş bu senede şampiyon olmak için Ocak ayı transfer çalışmalarına erken başladı. 

Son zamanlarda forvet ve savunma hattına ciddi sıkıntılar çeken Beşiktaş geçen sezon takımda harika bir performans göstermesine rağmen takımdan ayrılan Mario Gomez  ile yeniden ilgilenmeye başladı. Uzun zamandır form düşüklüğü yaşayan ve geçen sezon geldiği Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Mario Gomez 'in özellikle ülkemizde yaşanan terör saldırılarını bahane ederek kaçmasından sonra forvet hattınsa sıkıntılar çeken Beşiktaş'ın eski oyuncusu ile yeniden anlaşma yapmak için çalışmalara başladığı açıklandı. 

Sezon başında Alman takımlarından Wolsburg ile anlaşan ancak burada istediği performansı bir türlü gösteremeyen ve Alman Milli Takımında ki formasından da olan Mario Gomez 'in yeniden Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Özellikle sezon başında Porto'dan kiralanan ve büyük beklentileri karşılama konusunda sıkıntılar yaşayan Abuobakar'ın yerine yeniden bir forvet almak için kolları sıvayan yönetimin Wolsfburg'da forma giyen ve mutsuz olan Mario Gomez 'i ikna etmek için çalışmalara başladığı gelen bilgiler arasında. Bu sezon özellikle Başakşehir'in arkasında Ligde ikinci sırada bulunan ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekme başarısı gösteren Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Liginde de yoluna devam edecek olması sezon ortasında transferlerin mutlaka yapılması gerektiğini gözler önüne seriyor. Bu durum karşısında Beşiktaş taraftarlarının geçen sezon sevgilisi haline gelen Mario Gomez 'in Ocak ayı transfer döneminde takıma kazandırılması beklenirken oyuncudan gelecek haber merakla beklenmeye başladı. 

Anahtar Kelimeler
BeşiktaşSporHaberlerMario Gomez

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku