Dünya:
Yorum Yap Yazdır
Suudi Arabistan kralını indirmek için mektup!

The Guardian'a konuşan ancak güvenlik gerekçesiyle adının açıklanmasını istemeyen bir Suudi prens, son dönemlerde düşen petrol fiyatlarından, Yemen saldırılarına ve Mina'daki izdihama kadar gelişen birçok olayın kraliyet ailesinde ciddi bir huzursuzluğa yol açtığını söyledi.
Ülkenin kurucusu Abdulaziz Bin Suud'un torunu olduğu belirtilen prensin bu ayın başlarında kralın azledilmesi için aileye iki mektup yazdığı belirtiliyor. Haberde prensin Ocak ayında krallığa gelen Selman'ın iyi bir yönetici olmadığını söylediği belirtiliyor.
Suudi Prens, dört veya beş amcasının yakın bir zamanda gönderdiği mektuplar hakkında görüşmek üzere bir araya geleceğini ifade ediyor. Prens ayrıca amcalarının yeğenleri ile sürekli planlar kurduklarını ve hanedanın ikinci neslinin endişeli olduğunu savunuyor.
Prens halkın büyük çoğunluğunu ve özellikle aşiret liderlerinin de bu konuda rahatsızlık duyduğunu, bunun önünün alınmaması halinde ülkenin felakete sürükleneceğini öne sürdü.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

ABD'den nükleer bombardıman uçaklarıyla...
ABD Hava Kuvvetleri'ne bağlı B-52 nükleer bombardıman uçaklarının, Ağustos başında tartışmalı...

Haberi Oku