Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Dr. Aziz Alper Biten, millete hizmete Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek

İnsanı merkeze alan ve insan için sağlık anlayışla yıllarca başarılı işlere imza atan Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı göreviyle millete hizmet anlayışıyla daha iyi işler yapmaya devam edecek.

Dr. Aziz Alper Biten, Sağlık Bakanlığında Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kura İşleri Daire Başkanlığı ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile Bakan Yardımcılığı danışmanlığı ve Bakan Danışmanlığı yardımcılığı komisyonlarında da çeşitli görevlerde başarılı çalışmalara imza atmıştı.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır milletvekili aday adayı olan Dr. Aziz Alper Biten, 01 Kasım 2015 genel seçimlerinde ise Diyarbakır'dan AK Parti milletvekili adayı olmuştu.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İlgili Haberler
Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı
Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin ilk açıklama Erdoğan-Trump görüşmesine ilişkin ilk açıklama

banner118

banner113

Suudi Arabistan'a balistik füzeli saldırı
Yemen'deki Husiler tarafından Suudi Arabistan'ın Cazan kentine balistik füze fırlatıldı. Suudiler,...

Haberi Oku