Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Gupse Özay samimi açıklamalarda bulundu
Ekranlarının başarılı ismi Gupse Özay, Barış Arduç ile ilgili soruları yanıtladı.
 
 Evlilik ne zaman sorularıyla sürekli gündeme gelen Gupse Özay ve Barış Arduç çifti bu sorulara son noktayı koydu. Gupse Özay Barış Arduç ile ilgili samimi açıklamalarda da bulundu.
 
Barış Arduç hayranlarından yakınan Gupse Özay bazı hayranlarının kendisine küfür ve hakaret ettiğini söyledi. Hakaret ve küfürlere kulaklarını kapadığını söyleyen Gupse Özay evlilik sorularına da açıklama getirdi. Barış Arduç'un ruh eşi olduğunu söyleyen Gupse Özay sevgilisinin çok sakinleştirici bir yapısı olduğunu da açıkladı.
 
Evlilik için erken olduğunu söyleyen Gupse Özay önümüzdeki yıllarda henüz evlilik düşünmediklerini de iletti. Görümce filmiyle şu sıralar gündemden hiç düşmeyen Gupse Özay gala gecesi Barış Arduç'la da oldukça uyumlu bir çift oldu.
 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Melania Trump'ın ceketinin fiyatı dudak...
Amerika Firs Lady'si Melanie Trump'ın kıyafet tercihi G7 zirvesine damga vurdu.

Haberi Oku