Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Trump'tan Esad'a kimyasal saldırı tepkisi

Doğu Guta'da rejim tarafından çevrelenmiş bölgede sivillere yönelik kimyasal silah saldırısıyla ilgili olarak Esed'e "hayvan" diyen Trump twitter hesabından yaptığı açıklamanın devamında "Büyük bir bedel ödenecek. Tıbbi yardım ve doğrulama için 

KATOLİK LİDER DE KATLİAMI KINADI

Öte yandan Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Francis de Vatikan'daki pazar ayininin sonunda Duma'daki kimyasal saldırıları kınadı:

"Suriye'den çoğu kadın ve çocuk, onlarca kurban olduğuna dair korkunç haberler geliyor. Birçok insan, bombalarda kullanılan kimyasal maddelerden etkilenmiş İyi veya kötü savaş yoktur. Masum ve savunmasız insanların bu şekilde hedef alınması ve öldürülmesi hiç bir şekilde açıklanamaz. Siyasi ve askeri liderlerin başka bir yol seçmeleri için dua edelim. Barış ancak müzakere yolluyla olur. Öldürerek, yıkarak kimse barış elde edemez.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku