Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Bu aşka çok 'Şaş'ıracaksınız çokk..
 Türkülerin yıldızı Sevcan Orhan yeni bir aşka yelken açtı. Adı daha önceden Hasan Şaş ile anılan güzel yıldız artık bu aşkı saklamıyor. Sosyal medyada paylaştıkları o fotoğrafla aşklarını el aleme duyurdu. İklinin aşkı artık gizli saklı değil.

 Ünlü futbol adamı Hasa Şaş Sevcan Orhan ile büyük aşk yaşıyor. Türk halk müziğinin güçlü sesi Sevcan Orhan ile daha önce adı aşk dedikodularına karışmıştı ama iddialara yanıt vermemişlerdi daha fazla dayanamadılar ve bu aşkı ilan ettiler..

 Hasan Şaş ve Sevcan Orhan sonunda gün yüzüne çıktılar. Hasa Şaş daha önce eşinden Sevcan Orhan yüzünde ayrıldığı haberlerine çok kızmış ve tazminat davası açmıştı. Şimdilerde ise Sevcan Orhan ile aşklarını dosta düşmana ilan ettiler..

 Eski başarılı futbolcu Hasan Şaş ve güzeller güzeli türkücü Sevcan Orhan yeni bir aşka yelken açtılar. Bu aşk aslına yaklaşık bir ay önce bir iddia olarak çıkmıştı ama artık iyice gün yüzüne çıktı bu haber..

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş ile Sevcan Orhan’ın, 5 aydır herkesten gizledikleri aşklarının ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Hasan Şaş, 14 Şubat’ta 11 yıllık eşi Sibel Şaş’tan tek celsede boşanmıştı. Hasan Şaş, bir ay sonra Sevcan Orhan’la birlikte olmaya başlamıştı.

Boşanmadan bir hafta önce ortak arkadaşları aracılığıyla tanışan ancak birlikteliklerine mart ayında başlayan çiftin evlilik hazırlıkları yaptığı konuşuluyor. İki çocuk babası Hasan Şaş’ın Sevcan Orhan’la yaşadığı ilişki nedeniyle eşinden boşandığı ileri sürülmüştü.

Ancak Şaş, avukatı aracılığıyla haberin çıktığı yayına 10 bin liralık manevi tazminat davası açmış “Boşanma sebebi kesinlikle Sevcan Orhan değildir” demişti. Sevcan Orhan da bir evliliğin bitmesine neden olduğu iddiasıyla kişilik haklarına hakaret edildiği gerekçesiyle aynı yayına 10 bin liralık tazminat davası açmıştı




SEVCAN ORHAN KİMDİR?


Sevcan Orhan (d. 16 Ağustos 1982 - İstanbul), aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısı. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. Lisede okurken bir gazetenin düzenlemiş olduğu liseler arası Türk halk müziği yarışmasında 3'üncülüğü kazandı. Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservataurı ses eğitimi bölümüne girdi. 2000 yılında Nenni Bebek isimli ilk müzik albümünü çıkardı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarında üslup ve repertuar dersleri vermektedir. 2012-2013 arası Star TV'de Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sunmuştur.

2006 yılında bağlama sanatcısı Ümit Yılmaz ile dünya evine girmiştir.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Melania Trump'ın ceketinin fiyatı dudak...
Amerika Firs Lady'si Melanie Trump'ın kıyafet tercihi G7 zirvesine damga vurdu.

Haberi Oku