Yaşam:
Yorum Yap Yazdır
Hırsıyla 4 ayda 61 kilo verdi
17 yaşındaki Arda ÇOBAN 4 ayda tam 61 zayıflayarak, kilo vermede azmin ne kadar önemli olduğunu ispatladı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde aşırı kilolarını hırs yaparak diyete ve spora başlayan Arda Çoban, un, tuz, yağ, şekeri ve ekmeği tamamen çıkararak zayıfladı. 4 ay önce 133 kilo olan Arda Çoban, spora başladı. Ayakkabısını dahi bağlamakta zorlanan Arda, sporla birlikte 61 kilo verince 72 kiloya indi. Hırs ve azimle dört ay gibi kısa sürede 61 kilo veren 17 yaşındaki Arda Çoban, dolabındaki tüm kıyafetleri yeniledi.  Arda Çoban’ın anne ve babası oğullarının zayıfladığını görmekten çok mutlu olduklarını belirtirken, baba Hamza Çoban;"Oğlumu uyurken izliyordum ve nefes almakta zorlanıyordu, her gece aynı korkuyu yaşıyorduk" dedi. Annesi Hediye Çoban da;"Oğlum artık arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebiliyor, Allah’ımıza şükürler olsun" diye konuştu.

Arda Çoban, şunları söyledi:  "Aşırı kilolarım yüzünden çok sorun yaşadım. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyordu, sokağa çıkamıyordum. Diyetisyene gitmeden tuz, şeker, un, yağ ve ekmeği hayatımdan çıkardım ve bol bol spor yaptım. Spora hâla devam ediyorum ve sağlıklı besleniyorum."


Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İranlı Kadınlar da Türk Takılarını İstiyor
Söz konusu artışta özellikle altın takı ihracatının önemli etkisi oldu. İran'a yılın 6 ayında yapılan...

Haberi Oku