Yaşam:
Yorum Yap Yazdır
Boğulduğunu Sandığı Erkek Arkadaşını Karşısında Görünce..
 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde denize giren 28 yaşındaki Faruk Köker isimli pratisyen hekimin kız arkadaşı gözden kaybolunca hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler 200 metre uzaklıktaki kayalıkların üzerinde dinlenirken buldular.
24 yaşındaki kız arkadaşı Yekbun Melez ile bugün eğlenen ve doğum günü olan Köker Köseağzı’daki piknik alanına denize girdi.
Kız arkadaşı ise denize girmedi. Bir süre sonra genç adam gözlerden kayboldu. Erkek arkadaşının boğulduğunu sanan genç kız ise hemen polisi arayarak yardım istedi.

Sevgilisin denizde aranmasını ağlayarak izleyen genç kızı çevredekiler sakinleştirmemeye çalıştı.
Ancak genç hekim 200 metre uzaklıktaki kayalıklarda dinlenirken bulundu. Sandalla kıyıya getirildi. Kız arkadaşı ise sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.




Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İranlı Kadınlar da Türk Takılarını İstiyor
Söz konusu artışta özellikle altın takı ihracatının önemli etkisi oldu. İran'a yılın 6 ayında yapılan...

Haberi Oku