Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Ölümü teğet geçti..
  Yıllar önce Rafet El Roman ile evlenerek iki çocuk sahibi olan Tuğba Altıntop daha sonra o evliliğe nokta koymuşlardı. Başlarda biraz sıkıntılı zamanlar yaşanmıştı boşanma sonrası. İkili daha sonra anlaşıp iki iyi dost olarak kalmışlardı.Tuğba Altıntop Öyle Bir Kaza Geçirdi ki Burnu ve Dişleri Kırıldı! Rafet El Roman'ın eski eşi ve çocuklarınında annesi olan ünlü manken Tuğla Altıntop bir kaza geçirdi ve beton zemine yığıldı. Güzel oyuncu ciddi bir şekilde yaralandı ve ameliyata alındı. 
Tuğba Altıntop Öyle Bir Kaza Geçirdi ki Burnu ve Dişleri Kırıldı! 

Rafet El Roman'ın eski eşi ve çocuklarının annesi şarkıcı Tuğba Altıntop beton zemine yığıldı. Altıntop'un ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığını ve Özel Balat Hastanesi’nde ameliyata alındığını ise, Twitter’da sanatçı arkadaşı Türk sanat müziğinin ünlü ismi Onur Akay duyurdu. Akay, "Beton zemine yığılan Tuğba Altıntop ciddi şekilde yaralanmış. 

Burnu ve dişleri kırılan ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılan sevgili arkadaşımız, Özel Balat Hastanesi'nde ameliyata alındı. Tuğba'ya acil şifalar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku