Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Bülent Ersoy makyajsız! Aman Allah'ım
Diva Bülent Ersoy makyajsız eğlenmek için dışarıya çıktı. Bir balıkçıya makyaj yapmadan giden Bülent Ersoy'un makyajsız halini görenler büyük şaşkınlık yaşadılar. Bülent Ersoy, makyaj yapmayı unutunca olanlar oldu. Kolyelerini ve küpelerini takmayı ihmal etmeyen Diva'nın makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı. Diva'nın sahnedeki halinden eser yoktu.

 Bülent Ersoy yıllar sonra ilk kez makyajsız bir halde yakalandı. Makyajsız yakalanan Bülent Ersoy herkesi şaşırttı.  Bülent Ersoy, canı her sıkıldığında arkadaşı Zeki Çetin'in sahibi olduğu Maltepe'deki Pınar Müzikhol'de soluğu alır. Fasıl dinlemeyi seven Ersoy, hem dinler hem de fasıla eşlik eder. 

MAKYAJ YAPMAYI UNUTTU
Geçtiğimiz gece yine arkadaşının mekanına giden Bülent Ersoy, makyaj yapmayı unutunca olanlar oldu. Kolyelerini ve küpelerini takmayı ihmal etmeyen Diva'nın makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı. Diva'nın sahnedeki halinden eser yoktu.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku