Yerel:
Yorum Yap Yazdır
Bursa 110 yıllık hayaline Recep Altepe ile kavuştu!
2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday olup, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Recep Altepe, ‘’Bursa Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak’’ sloganıyla çıktığı bu yolda, birçok önemli projenin altına imza attı.
 
 
UÇAN TAKSİ
Çalışmalar konusunda önceliği ulaşıma veren Başkan Altepe, Bursa-İstanbul arasını 25 dakikaya indiren, Bursa’nın gözbebeği Helitaksi’nin ilk yolcularını İstanbul’a uğurlamanın gururunu yaşadı.  
 
110 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU
Bursa, Recep Altepe döneminde 110 yıllık bir hayali gerçekleştirdi; Türkiye’nin ilk yerli tramvayı "İpekböceği" iki aylık test sürüşlerini başarıyla geçip Bursalılar’ın hizmetine girdi.
 
BURSA-ULUDAĞ ARASINA TELEFERİK
Bursa’ya kazandırılan en önemli hizmetlerden biri de hiç şüphesiz ki, Uludağ’ı yeniden cazibe merkezi haline getirecek Teleferikti... Bursa ile Uludağ arasını 12 dakikaya indirecek Teleferikin ilk test seferini de yine Recep Altepe yaptı.
 
TİMSAH ARENA
Başkan Recep Altepe, Bursaspor’a da ‘’Timsah Arena’’yı hediye etmenin mutluluğunu yaşadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en iyileri arasında gösterilen 45 bin kişilik Timsah Arena, üst düzey deprem güvenliğine sahip. Başkan Altepe’nin 2011 yılında temelini attığı Stadyum, kapılarını açmak için gün sayıyor.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İşte İstanbul'da elektrik kesintisi olacak...
Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 20 Temmuz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberi Oku