Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
WhatsApp'dan yeni bir özellik daha

Teknolojik gelişmelerin hızlı bir şekilde yaşandığı günümüzde anlık mesajlaşma programı olan WhatsApp’ın müşterilerine sunduğu hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Facebook’un satın almasından sonra ücretsiz hale gelen ve Dünya üzerinden 1 milyar kullanıcıdan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp uygulamasının getirdiği yeni özellikler dikkat çekmeye başladı.

WhatsApp son olarak açıkladığı özelliğinde uzun zamandır karşımıza çıkan ve son derece göze hoş gelen uygulama olan GIF özelliğini artık kullanıcıların hizmetine sundu.

GIF resim formatının hareketli resimlerden oluşan kısa video şeklinde fotoğraf olduğunu ve 3 veya 4 saniyelik hareketli resimler olduğunu açıklamak istiyoruz.
Geçtiğimiz günlerde oldukça dikkat çeken bir özelliği daha kullanıcılar ile paylaşan WhatsApp’ın özellikle resimler üzerine yazı ve emoje ekleme özelliğini getirmesinden sonra GIF uygulamasını da yakın zamanda hayata geçirecek olması kullanıcıların bu uygulamayı merakla beklemesine neden oldu. Facebook ve Twiteer gibi uygulamalarda oldukça fazla kullanılan ve kullanan kullanıcılar tarafından oldukça dikkat çekme başarısı gösteren WhatsApp’ın bu özelliğinin deneme sürümlerinden alınan başarılı sonuçlar yakın zamanda hayata geçmesine imkan verecek gibi duruyor.

GIF uygulamasını Kasım ayının ortalarında hayata geçirme planı olan WhatsApp’ın bu uygulamayı hayata geçirdikten sonra ne gibi yeni özellikleri sunacağı ise merak konusu olmaya başladı. İşte uzun zamandır merakla beklenen WhatsApp uygulamasının GUF uygulaması hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar haberimiz içeriğinde yer almaktadır.
 

Anahtar Kelimeler
HaberlerWhatsAppTeknoloji

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku