Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
iPhone 7 satış rekoru kırıyor

Apple firmasının Eylül ayı ortalarında tanıttığı iPhone 7 telefonları bugüne kadar yakaladığı satış rakamları ile beraber bir önceki modeli olan iPhone 6 telefonlarını geride bırakma başarısı gösterdi.

Kıyasıya rekabet ortamında bulunan akıllı telefon piyasalarında son yıllarda her zaman en çok satan modeller arasında kalan iPhone telefonlarının son gelen modelinde yaşanan yeni güncellemelerin giderek artmasından sonra telefona olan talepler giderek arttı.

Özellikle son zamanlarda en çok eleştirilen konuların başında gelen iPhone telefonlarının su geçirmez özelliğinin bu telefonda artık patentinin alınmasından sonra telefon kullanıcıları artık iPhone 7 telefonlarının patentini alma başarısı gösterdi.

Ülkemizde yakın zamanda satışa çıkması beklenen ve 14 Ekim gibi Türkiye’de resmen satışa çıkacak olan iPhone 7 telefonunun fiyatlarının son derece pahalı olmasına rağmen birçok talebinin olduğu ortaya çıktı. iPhone 7 telefonlarında yer alan özelliklerinden sonra özellikle iPhone 7 Plus modelinde bulunan çift kamera özelliği firmanın en çok dikkat çeken detayı olarak karşımıza çıkıyor.

Türkiye’de en ucuz iPhone 7 Telefonunun 3250 TL’den satışa çıkacağının açıklanmasından sonra en pahalı modeli olan iPhone 7 Telefonun 256 GB kapasitesi ise 4500 TL civarında satışa sunulacaktır. Bu kadar pahalı olmasına rağmen ülkemizde Apple firmasına gelen başvurulardan sonra resmi rakamların ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaya başladı. Samsung firmasının uzun zamandır merakla beklenen telefonu Note 7 ile iPhone 7 telefonun rekabeti bakalım nasıl sonuçlanacak.
 

Anahtar Kelimeler
Haberlerİphone 7GüncelTeknoloji

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku