Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
Huawei P9 Lite Türkiye'de satışa hazır

Son günlerde akıllı telefon piyasaları hareketli dakikalar yaşamaya devam ediyor. Firmaların kıyasıya rekabet ettiği ortamda son derece önemli telefonları çıkartarak kullanıcıların hizmetine sunan Huawei firması bu sefer amiral gemi sayılacak olan Huawei P9 Lite marka telefonu ile dikkatleri üzerine çekme başarısı gösterdi.

Telefona eklenen özellikler bakımından son derece dikkat çekici bir tasarımı ve kullanışı bulunan bu telefonun en dikkat çeken özelliği ise 5.2 inçlik ekranının FULL HD ekrana sahip olması oluyor. Telefonda kullanılan dış kasanın gösterişli olması ve dayanıklı olmasından sonra Huawei P9 Lite telefonu artık hayatımıza girecek. Türkiye’de uzun zamandır akıllı telefon üreten ve Pazar payını giderek arttıran firmanın bu amiral gemi telefonunda dikkat çeken özelliklerin başında gelen bir diğer yeniliği ise kamerada kullanılan merceklerin son teknoloji olması ve kullanıcılarına kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunması oluyor.

Akıllı telefonların artık kamera konusunda sunduğu bu ayrıcalıkları değerlendirmek isteyen firma ön kamerada kullandığı 8 MP kamera ile selfie severlerin en çok merak ettiği telefon olma başarısı gösterdi. Arka kamerada ise kamera merceği konusunda büyük yenilikler yaparak kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunan bu telefonun 1300 TL gibi bir rakamdan ülkemizde satışa çıkması bekleniyor.

Farklı renk seçenekleri bulunan Huawei P9 Lite telefonu 9 Ekim’den itibaren telefon satış bayilerinde kullanıcıların hizmetine sunulacak gibi duruyor.
 

Anahtar Kelimeler
HaberlerGüncelTeknolojiHuawei P9 Lite

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku