Spor:
Yorum Yap Yazdır
Trabzonspor'da çöküş devam ediyor

Son zamanlarda gösterdiği performans ile taraftarları arasında en çok eleştirilen takımların başında gelen Trabzonspor’da alınan kötü sonuçlardan sonra taraflar arasında hayal kırıklığı yaşanmaya başladı.

2011 sezonunda Fenerbahçe’ye averaj ile kaybedilen sezonun ardından büyük bir çöküş içerisine giren Trabzonspor , özellikle son yıllarda yaptığı flaş transferler ile adından sıkça söz ettirme başarısı göstermesine rağmen bir türlü istediği sportif başarıyı yakalayamadı.

Bugüne kadar oynadığı son 27 maçta sadece 9 galibiyet alarak bü7 maçta sadece 9 galibiyet alarak büyük hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’un geride kalan maçlarda nasıl bir performans göstereceği merak konusu olmaya başladı. Özellikle bu sezon takımın başına 3. Kez getirilen teknik adam Ersun Yanal ile büyük bir başarı beklemesine rağmen istenilen sonuçların alınmaması taraftarların ve yönetime olan tepkinin çığ gibi büyümesine neden oldu.

Son olarak ligin yeni ekiplerinden olan Karabükspor karşısında alınan 4-0’lık mağlubiyet takım içinde büyük huzursuzluk yaşanmasına neden oldu. Bugüne kadar ligde oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alarak sadece 6 puan toplayarak son yılların en kötü başlangıcına imza attı. Bu kadar yapılan transfere rağmen gelmeyen başarılı sonuçların ardından Trabzonspor yönetimin nasıl bir karar alacağı ve bundan sonra  ki maçlarda nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. Son derece kötü başlangıçtan sonra Milli Takım arasında bakalım Trabzonspor takımı toparlanma süreci yaşayacak mı?
 

Anahtar Kelimeler
SporHaberlerTrabzonspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku