Spor:
Yorum Yap Yazdır
Ryan Babel Beşiktaş'a doğru

Süper Lig'in geçen sezon şampiyonu Beşiktaş bu sezonda şampiyon olmak için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Özellikle son zamanlarda yaşadığı sıkıntılardan sonra gözünü Ocak ayında yapılacak olan transfer dönemine çeviren Beşiktaş'ın gündeminde Hollandalı oyuncu Ryan Babel var. 

2 sezon önce Kasımpaşa'da forma giyen ve bu sezon başında İspanya'nın köklü kulüplerinden Deportivo'ya transfer olan Ryan Babel'i transfer etmek için çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ın devre arasında oyuncu ile söz kesmesi bekleniyor. 

Geçen sezon takımın başarılı oyuncusu Mario Gomez'in gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş sezon başında takımdan ayrılan Gomez'in yerini bir türlü doldurma başarısı göstermedi. Özellikle Porto'dan kiralık olarak takıma kazandırılan Abuobakar'ın kötü performansından sonra takıma forvet adayı almak için çalışmalarını başlatan Beşiktaş'ın Ryan Babel üzerinde yoğunlaştığı ve oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarına başladığı gelen haberler arasında ilk sırada.

Takımın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş'in hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta Ryan Babel ismi ilk sırada yer alıyor. Burada özellikle oyuncunun menajeri ile görüşmelere başlayan ve takıma kazandırmak için erkenden harekete geçen yönetimin Deportivo ile anlaştığı gelen haberler arasında. Oyuncunun ise özellikle İstanbul'u yakından tanıması ve Beşiktaş'ta oynamak istemesinden sonra takıma gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Son zamanlarda gösterdiği başarılı performans ile Deportivo takımının en sevdiği oyuncuların başında gelen Ryan Babel bakalım yakın zamanda Beşiktaş'a transfer olacak mı? 

Transferi merakla beklenen Ryan Babel transferinin sona ermesinden sonra Beşiktaş'ta oyuncunun göstereceği performans merak konusu olmaya başladı.

Anahtar Kelimeler
SporHaberlerGüncelRyan Babel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku