Spor:
Yorum Yap Yazdır
Galatasaray son anda galip geldi!

Türkiye Kupası 3. hafta maçlarında Galatasaray sahasnda 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. E grubunda oynadığı 2 maç sonunda 2 puan toplama başarısı gösteren Galatasaray özellikle bu maçtan galip gelerek gruptan çıkma adına önemli bir adım atmak için mücadeleye başladı. 

Maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Galatasaray özellikle seyircinin az olduğu karşılaşmada Tuzlaspor karşısında ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çevirme başarısı gösteremedi.Özellikle fazla forma şansı bulamayan oyuncuların mücadelede gösterdiği performans taraftarların istediği bir futbol ortaya konmasına engel oldu. 

İlk yarısı golsüz sonuçlanan Galatasaray Tuzlaspor maçında ikinci yarıda hızlı başlayan ekip ev sahibi takım oldu. Özellikle Senijder'in oyuna girmesinden sonra hareketlenen ev sahibi takım 68 . dakikada Eren Deridyok'un asisti i Sabri'nin golü ile 1-0 öne geçme başarısı gösterdi. Bu golden sonra oyunda üstünlüğü ele alan Galatasaray 75. dakikasında Ozan Papaker'İn golüne engel olma başarısı gösteremedi. Özellikle bu golde savunmanın büyük boşluk vermesinden sonra yenen gole uzun süre itiraz eden Sabri ile Tuzlaspor teknik direktörü arasında bir gerginlik yaşandı. 

Bu golden sonra oyunda üstünlüğü ele almak için ataklar geliştiren Galatasaray özellikel Bruma ile etkili olmaya başladı. Bruma ile kanatlardan ataklar geliştiren Galatasaray maçın son dakikalarına doğru oyunda hakimiyeti ele aldı ve Semih Kaya'nın ceza sahasın içerisinde düşürülmesinden sonra penaltı kazandı. Topun başına gelen bu sezonun yeni transferi Josue toğu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirme başarısı gösterdi. 

Bu golden sonra 2-1 öne geçen Galatasaray grupta ilk galibiyetini alarak 5 puanla 2.sıraya yerleşme başarısı gösterdi. Galatasaray Tuzlaspor arasında oynanan maçta gülen taraf 2-1'lik skorla ev sahibi takım oldu. 
 

Anahtar Kelimeler
SporGalatasarayTuzlaspor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku