Spor:
Yorum Yap Yazdır
Arda Turan yine çoştu

Bu sezon Hem Ligde hem de Kral Kupasında şampiyon olmak için mücadele eden Barcelona Kral kupası maçında zayıf rakibi karşısında 7-0 galip gelerek bir üst tura yükselme başarısı gösterdi. 

Maça son derece hızlı başlayan ev sahibi ekip oldu. Özellikle zayıf rakibi karşısında yedek ağırlıklı kadro ile mücadele eden ev sahibi takım maçın 37. dakikasında Lucas Dİgne'nin ayağından buldu golle 1-0 öne geçme başarısı gösterdi. Özellikle zayıf rakibi karşısında antreman maçı havasında geçen karşılaşmada çok fazla zorlanmadan mücadele eden Barcelona 2 golü ise Ivan Raktic ile durumu 2-0'a getirdi ve soyunma odasına önde gitme başarısı gösterdi. 

İkinci yarıya aynı oyuncular ile çıkan Barcelona özellikle ikinci yarının başında temsilcimiz Arda Turan'ın Rafinha'ya yaptığı asist ile takımının 3-0 öne geçmesini sağladı. 

Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Barcelona 55 dakikada Arda Turan'ın attığı golle durumu 4-0'a getirdi ve son derece rahat bir maç çıkartmaya başladı. 73. dakikada sahneye bu sefer genç yıldızı Paco Alcacer çıktı ve durumu 5-0'a getiren golü attı. 

5-0'dan sonra savunmasında ciddi anlamda açıklar veren Hercules 86 ve 89. dakikalarda temsilcimiz Arda Turan'ın attığı gollere de engel olamayarak durumun 7-0'a gelmesini sağladı. 

Temsilcimiz Arda Turan bu maçta attığı 3 golle beraber 2 hafta üst üste hattrick yapma başarısı gösterdi. Kral kupası maçında bu maçtan sonra temsilcimiz Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona sahadan 7-0 gibi farklı skorla ayrılma başarısı gösterdi. 

Anahtar Kelimeler
SporHaberlerArda TuranBarcelona

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku