Magazin:
Tuğba Melis'in Ersan isyanı! Yazık yazık yazık
 Tuğba Melis Türk, Ersan Gülüm için şunları yazdı: "Evlenme teklifi aldığımda ezan okunuyordu. Hayırlığı olduğuna, en başından beri sevgiye ve sevgine inandım. Ama şimdi görüyorum ve duyuyorum ki; sen, mutlu bir evliliğe ve yuvaya değil sadece etrafındaki o... aç kalmışsın. Yazıklar olsun." Güzel model, büyük bir öfkeyle yazdığı bu sitem dolu mesajları sadece birkaç dakika içerisinde
twitter'daki profilinden sildi.

TUĞBA MELİS KİMDİR?

Tuğba Melis Türk (d. 7 Eylül 1990; Istanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusu.
İlk 3 boyutlu Türk filmi olan Cehennem'de oynadı.[1] 21 yaşında Best Model of Turkey 2011 yarışmasında birinci oldu.


Filmografi

Sana Bir Sır Verecegim ( 2013) Konuk Oyuncu
Leyla ile Mecnun (dizi)(2013) Peri Kızı (Taş Bebek)
krem (dizi)(2012) şelale
Kolpaçino: Bomba (2011)
Cehennem 3D (2010)
Sevgili Düşmanım (2008) Ezgi [
Annem (2007) Başak
Senin Uğruna (2007) Emel
Arka Sokaklar (2006) Nesrin
Büyük Buluşma (2004) Yasemin
Adını Feriha Koydum (2012) Rüya Çelik (konuk oyuncu)
Gökhan Türkmen - Bitmesin (2012)

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku