Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Hamdi Alkan O Hayat Benim'den ayrıldı
 Posta'da görülen haber doğrultusunda Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel dizinin yeni sezondaki rolüne devam edecek. Eski yönetmen Hamdi Alkan ise yeni bir sinema filmi için kolları sıvamış görünüyor. Hamdi Alkan Bodrum'da bir kampa gidip senaryo yazmaya başlamış bile.
Yönetmen koltuğunda Alkan'ın oturduğu dizi 2014 yılında Fox televizyonları ekranlarında karşımıza çıkmış ve bir çok kez reytinglerde üst sıralarda oturmuştur. Diziden daha önce de oyunculardan Yeşim Ceren Bozoğlu, Birgül Ulusoy ve Esra Aronat'ta ayrılmıştı. Bundan 3 hafta önce sezon finali yapılmasının ardından başrol oyuncularından Ezgi Asaoğlu ve Ahu Sungur'un yanı sıra Zerrin Sümerler ile  Ayça Damgacı'nın da diziyi bıraktığı ortaya çıkmıştı.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku