Yerel:
Yorum Yap Yazdır
Özhaseki Tomarza'da yatırım toplantısı yaptı!
Tomarza Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ile her iki belediyeden yöneticiler ve meclis üyeleri katıldı.

   Hizmet için göreve talip olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, önemli olanın başkanlık koltuğuna oturmak değil o makama bir şeyler katmak olduğunu söyledi. Seçim döneminde ilçe ilçe gezerek yapabileceklerini dile getirdiğini vurgulayan Başkan Özhaseki, "Şimdi iş yapma zamanı. Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz" dedi.

   Yatırım programının belirlenmesi için yapılan toplantıda diğer ilçelerde olduğu gibi, ilçenin altyapıda ihtiyaç duyduğu hizmetlerin tespiti ile işe başlandı. İçmesuyunda yaşanan sıkıntılar dile getirilirken Tomarza'nın merkezindeki içmesuyu şebekesinde 20 km. asbestli boru olduğu belirtildi. Başkan Mehmet Özhaseki, tüm dünyaca kanser yaptığı tespit edilen bu boruların biran önce değiştirilmesi için projesinin yapılarak işe başlanmasını istedi.

     İlçe merkezi ve mahallelerdeki içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesisi sorunlarının tespit edilerek çözümü için start verildiği toplantıda başta yollar olmak üzere üstyapı hizmetleri ve ulaşım da masaya yatırıldı.

     Başkan Özhaseki'nin her ilçede kurulmasına önem verdiği hanımlar ve gençlik merkezi için belirlenen alternatif alanlar toplantı sonrası gezilerek yerinde görüldü. Abdi'nin Barajı olarak bilinen bölgede yapılan inceleme sonucu hanımlar ve gençlik merkezinin buraya yapılması, kalan alanın da park olarak düzenlenmesi kararlaştırıldı. 
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İşte İstanbul'da elektrik kesintisi olacak...
Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 20 Temmuz'da elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberi Oku