Yaşam:
Yorum Yap Yazdır
Ablasının Yaktığı Kardeş Yaşamını Yitirdi

Kardeşinin evden kaçması sonucu, babalarıyla barıştırmak için eve çağırarak konuşmak isteyen abla kardeşinin üzerine benzin dökerek yaktı. Mersin'in Tarsus ilçesinde meydanda gelen olayda üzerine benzin dökülerek yakılan kardeş bir hafta yaşayabildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, ablası 27 yaşındaki Elif K. tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, üzerine benzin dökülüp ateşe verilen 18 yaşındaki Ayşe Ersöz tedavi gördüğü İzmir'de yaşamını yitirdi. 

Tarsus'a bağlı Sıraköy Mahallesi'nde oturan Ayşe Ersöz, 2 hafta önce sevgilisi 24 yaşındaki Mehmet Özkan ile evlenmek için evden kaçtı. Bir taş ocağında işçi olarak çalışan Mehmet Özkan ile Ayşe Ersöz, Tarsus Belediyesi Nikah Dairesi'ne müracaat edip nikah günü aldı. 8 Mart'ta aynı mahallede oturan genç kızın ablası 2 çocuk annesi Elif K, kardeşini ailesiyle barıştırma bahanesiyle evine çağırdı. Ayşe Ersöz de Mehmet Özkan'ın babası Tuncay ve annesi Hatice Özkan ile ablasının evine gitti. Benzin döküp ateşe verdi İddiaya göre, Elif K, sohbet ederken, kız kardeşi Ayşe Ersöz'ü, yatak odasına götürdükten sonra 2.5 litrelik bidondaki benzini üzerine döktü ve çakmağı çaktı. Yanarak ağır yaralanan, 10 Mart tarihinde de nikahı için gün verilen Ayşe Ersöz, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne, ablası Elif K. da Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İlk müdahalenin sonrasında abla Elif K. Adana'da özel bir hastanenin yanık ünitesine, Ayşe Ersöz ise ambulans uçakla İzmir'e sevk edildi. Ciddi su kaybı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atürük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ndeki tedaviye alınan yalnız bedeninin yüzde 78'inde ağır yanıklar oluşması sebebiyle Ayşe Ersöz'ün, hekimler tarafından hayatta tutulma çabası sonuç vermedi. Ayşe Ersöz'ün cildinin büyük bölümünün yanması sonucu bedeninde ciddi su kaybı oluştuğu ve bu nedenden dolayı de 7 gün sonra yaşamını yitirdiği ifade edildi. Ayşe Ersöz'ün cenazesi yapılan otopsinin sonrasında ailesine teslim edilirken tahkîkatnın sürdüğü bildirildi.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

İranlı Kadınlar da Türk Takılarını İstiyor
Söz konusu artışta özellikle altın takı ihracatının önemli etkisi oldu. İran'a yılın 6 ayında yapılan...

Haberi Oku