Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
İşte askerde telefon kullananların sayısı!

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, ​kışlalarda cep telefonlarının belirli koşul ve saatlerde serbest bırakılmasının ardından vatani görevini yapacak askerlerin hazırlıkları arasında artık ilk sırada cep telefonu geliyor.

Yeni dönem asker alımının başlamasıyla birlikte askere gidecekler, Turkcell'in Türkiye genelindeki bin 200 noktasında bulunan Turkcell İletişim Merkezleri'nde (TİM) Askercell'e abone olabiliyor ya da numarasını taşıyabiliyor. Askercell'li askerler, vatani görevlerini yerine getirirken yakınlarıyla cep telefonundan rahatlıkla konuşabiliyor.

Turkcell'in er ve erbaşlara özel hazırladığı Askercell, 3 ay içinde 60 bin aboneye ulaştı. Turkcell'in ilk 3 ay içerisindeki verilerine göre askerler ayda ortalama 270 dakika konuştu ve 310 kısa mesaj gönderdi. Askercell'de askerlerin şimdiye kadar 25 milyon dakika konuşma yaptığı hesaplandı.

 

-Kışlada 5 mobil 2 sabit numara serbest

 

Askercell aboneleri, hafta içi 08.00-18.00 saatleri dışında, önceden tanımlayacakları 5 mobil ve 2 sabit numara ile serbestçe konuşup mesajlaşabiliyor. Turkcell'in Askercell servisinden faydalanan askerler, Türkiye'nin heryerinde yakınlarına seslerini duyurabiliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin belirlediği koşullar gereği veri kullanımına kapalı durumda olan Askercell hatları ile çeşitli konuşma ve mesajlaşma paketleri sunuluyor.

Askercell'de 15 TL'ye 400 dakika konuşma ve 5 TL'ye 1000 SMS satın alınabilen paketlerle 20 TL ödeyerek 400 dakika ve 1000 SMS'in birlikte alınabileceği İkili Paket de sunuyor. Turkcell, 20 TL'lik yükleme yapan ya da İkili Paket’i tercih eden Askercell’lilere sabit telefonlarla 180 dakika görüşme hediye ediyor. Askercell servisi aboneleri, bu paketler dışında Turkcell'in ön ödemeli abonelerine sunduğu kendilerine uygun tüm paket ve tarifelerden faydalanabiliyor.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku