Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
İşte Apple'ın yeni telefonu!

iPHONE 6S'İN ÖZELLİKLERİ
Yeni iPhone 6S'te 12 MP'lik iSight kamera yer alıyor. Bu kamera ile 4K çekim yapmak artık mümkün. Ön tarafta da 5 megapiksel çözünürlüklü FaceTime HD kamera bulunuyor
Apple iPhone’da yeni A9 işlemciye yer veriyor. Üçüncü nesil 64-bit işlemci yeni bir transistör mimarisine sahip, A8’den de yüzde 70 daha hızlı.
iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ta 3D Touch yer alıyor. 3D Touch ile birlikte Peek ve Pop olarak adlandırılan yeni ekran hareketleri geliyor. 3D Touch fotoğraf, e-posta iletisi, mesaj ve diğer içeriklerin ekranda ön plana çıkmasını, etrafındakilerin ise bulanıklaşmasını sağlıyor. Hafifçe bastırarak başka bir seçeneği, daha fazla bastırarak başka bir seçeneği ortaya çıkarmak mümkün oluyor.
iPhone 6S ve 6S Plus’ın da 16 GB, 64 GB ve 128 GB’lık depolama alanı seçenekleri bulunacak.
iPhone 6S ve 6S Plus için ABD ve başta gelen bazı ülkeler için ön siparişler 12 Eylülde başlayacak. Telefon 25 Eylülde bu ülkelerde satışa sunulacak
Diğer bazı özellikler:
- 2. jenerasyon Touch ID parmak izi okuyucu sensör
- Entegre edilmiş M9 hareket algılayıcı sensör
- Ana kamerada daha hızlı otofokus süresi
- 4K video çekim imkanı
- Önde 5megapixel FaceTime kamera
- Düşük ışık koşullarında daha parlak renklere sahip fotoğraflar çekebilme
- iOS 9 işletim sistemi
- 300MBps'e kadar LTE
- Kablosuz şarj desteği
iPHONE 6S ve iPHONE 6S PLUS
iPhone 6S ve 6S Plus’ın satış fiyatları ise çeşitli teknoloji blogları tarafından internete sızdı. Yurtdışında iPhone 6s (Uzay Grisi), iPhone 6s (Gümüş) ve iPhone 6s (Altın)’ın 16 GB’lık versiyonu 699 Euro’dan, 64 GB’lık versiyonu 799 Euro’dan, 128 GB’lık versiyonu da 899 Euro’dan satılacak. iPhone 6s Plus (Uzay Grisi), iPhone 6s Plus (Gümüş) ve iPhone 6s Plus (Altın)’ın ise 16 GB’lık versiyonu 799 Euro’dan, 64 GB’lık versiyonu 899 Euro’dan, 128 GB’lık versiyonu da 999 Euro’dan satılacak.

YENİ iPAD MODELİ: iPAD PRO
Apple'ın “Hey Siri, bize bir ipucu ver” sloganıyla gerçekleştirdiği lansmanı kapsamında 'iPad Pro' isimli yeni iPad modelini duyurdu.

Apple CEO'su Tim Cook, piyasadaki modellere oranla daha büyük bir ekrana sahip olan 'iPad Pro' isimli yeni iPad modelini duyurdu. A9X işlemci ile çalışacak iPad Pro'nun 12.9 inçlik ekrana sahip olduğu açıklandı.

iPAD PRO 10 SAAT KULLANIMA İZİN VERİYOR
Bir önceki modellere oranla 2 kat daha hızlı grafik performansına sahip olacağı belirtilen iPad Pro'nun maksimum 10 saat kullanıma izin verecek bir pile, 4 adet hoparlöre sahip olacak. Apple'ın bugüne kadar tanıttığı en büyük iPad modeli olan ürünün kalınlığı ise 6.9 mm.
APPLE'DAN AKILLI KALEM SÜRPRİZİ
iPad Pro'da fiziksel klavye bulunacak. Bir sürprize imza atan Apple, stylus kalemini tanıttı. Kalemin adı Apple Pencil olarak duyuruldu.  

Söz konusu akıllı klavye iPad'e güç ve data aktarımı yapan akıllı bağlantı noktasından cihazla birleşiyor  birleşiyor ve  bluetooth bağlantısını sayesinde iPad ile bağlantı kurabiliyor
ABD merkezli teknoloji devi, sektördeki en büyük rakiplerinden biri olan Microsoft ile bazı konularda işbirliğine gitme kararı aldı. Anlaşma kapsamında iPhone ve iPad gibi Apple cihazlarında bulunan Microsoft uygulamalarına verilecek olan destek artırılacak.
iPAD PRO'NUN FİYATI NE KADAR?
Kasım ayında raflardaki yerini alacak olan iPad Pro 799 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Apple Pencil'ın fiyatı 99 dolar olarak açıklanırken, Smart Keyboard'un 169 dolar etiket fiyatına sahip olacağı duyuruldu
APPLE WATCH
Apple, etkinliğin hemen başında akıllı saati Watch ve bu akıllı saatlerin kullanacağı yeni işletim sistemi watchOS 2‘yi duyurdu. Yeni işletim sistemi watchOS 2’nin çok kısa bir süre sonra, 16 Eylül tarihinde kullanılabilir olması bekleniyor.
Şu ana dek sadece gümüş ve uzay grisi olan Watch Sport modellerine yeni renkler eklenmesi kararı alınmış. Artık kullanıcılar Apple Watch Sport’u altın ya da alüminyüm renklerini de tercih edebilecek. Apple bununla birlikte Watch’un yeni renklerdeki kayışlarını da duyurdu. Artık pembe, kahverengi, mavi tonları ve siyah renkler de satışa sunulacak.
Product Red adlı Apple Watch modeli ise kırmızı renkte olacak. Bu üründen elde edilen gelir ise her zaman olduğu gibi AIDS ile mücadeleye gidecek. Apple Watch’un farklı renkteki kayışları bugünden itibaren satışa sunulacak.
Apple’ın lüks Fransız moda markası Hermes ile de yeni bir Watch modeli duyurdu. Sadece belli Apple Store mağazalarında satışa sunulacak Watch Hermes modeli, deri bilekliğe sahip olacak.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku