Teknoloji:
Yorum Yap Yazdır
İphone 7 Plus'ın Türkiye'de satışa çıkacağı tarih belli oldu

Apple firmasının Amiral gemi telefonu olan İphone 7 ve Plus telefonları hakkında merak edilen açıklama bugün yapıldı.
Geçtiğimiz haftalarda lansmanını yapan ve Birçok ülkede satışa sunulan İphone 7 telefonu hakkında merak edilen detaylar belli olmaya başladı. Uzun zamandır ülkemizde kullanıcılar tarafından merak edilen ve yakın zamanda ülkemize gelmesi düşünülen telefonun tüm detayları belli oldu. İşte sizlere bugün İphone 7 telefonu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları açıklayacağız.

İphone 7 telefonunun lansmanın yapılmasından sonra Ülkemizde Ekim ayının ortalarında veya Kasım ayının başlarında satışa çıkması düşünülüyordu. Bugün yapılan açıklamadan sonra ülkemizde 14 Ekim’den itibaren İphone 7 telefonlarının satışa çıkması bekleniyor.

Telefonda kullanılan yeni özellikler ile beraber milyonlarca kullanıcının dikkatini çeken Amiral gemi telefonun son zamanlarda birçok özelliği bünyesinde barındırmasından sonra dikkatleri üzerine çeken bu telefonun en dikkat çeken detayı ise telefonun su geçirmez özelliği olmasıdır. Ve İphone 7 Plus telefonunda kullanılan çift kamera özelliği de bu telefonlarda dikkat çekmeye başladı.

Özellikle ülkemizde yapılan birçok testen başarılı şekilde geçen Apple firmasının bu telefonu hakkında diğer detayları teknik özellikleri kısmında inceleme fırsatını yakından bulacaksınız. Son yıllarda girdiği rekabette Samsung firmasının önüne geçen Apple firmasının bundan sonra tahtı kolay bir şekilde bırakmaması bekleniyor. İşte İphone 7 telefonu hakkında merak edilen satış tarihi ve fiyatı burada. Telefon Türkiye’de 4 Bin TL dolaylarında bir rakam ile alıcı bulacak.
 

Anahtar Kelimeler
Haberlerİphone 7İphone 7 PlusGüncel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

LG K serisi uygun fiyatlar ile geliyor
Akıllı telefon piyasalarının merak edilen firmalarından olan LG yeni telefonları ile kullanıcılarının...

Haberi Oku