Spor:
Yorum Yap Yazdır
'G.Saray'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız'

Spor Toto Süper Lig'de 2017-18 sezonunun şampiyonu yarın Bornova Stadı'nda oynanacak Göztepe-Galatasaray maçıyla belirlenecek. Saatler 19.00'u gösterdiğinde Türkiye'de hayat duracak, tüm futbolseverlerin gözü kulağı İzmir'de olacak. Tam 14 sezon sonra İzmir'de Göz-Göz'ün karşısına çıkacak lider Galatasaray, karşılaşmadan galibiyet veya beraberlikle ayrılırsa  21. şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Matematiksel olarak şampiyonluk şansı süren zirve takipçileri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in de kalbi Bornova'da atacak. 

Fenerbahçe ya da Başakşehir, Göztepe'nin Cim-Bom'u mağlup etmesi durumunda alacakları sonuca göre mutlu sona ulaşabilecek. Göztepe'nin iç saha maçlarını oynadığı Bornova Stadı da tarihi günlerinden birini yaşayacak. Geçen sezon hizmete açılan 8 bin kapasiteli stat, hınca hınç dolacak. Göztepeli futbolseverler tüm biletleri günler öncesinden tüketirken, 500'e yakın Galatasaraylı da güney kale arkasından takımlarını destekleyecek. İzmir emniyeti ise tarihi maçta kuş uçurtmayacak. Biletsiz ve kombine kartsız hiçbir futbolsever stat çevresine dahi giremeyecek.

Tamer Tuna: G.Saray'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız!

Ligde hedefi kalmamasına rağmen Galatasaray karşılaşmasına iddialı hazırlanan ev sahibi Göztepe'de kart cezalıları Halil ile Poko'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Sabri, Kadu ve Atakan müsabakada forma giyemeyecek. Tedavileri süren Ghilas'la Traore ise kadroda yer alacak. Sezonun kırılma maçında Galatasaray'ı yenmek için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini belirten Teknik Direktör Tamer Tuna, "Kimsenin şampiyonluğu bizi ilgilendirmiyor. Biz Göztepe'yiz. Oyuncularımız ellerinden geleni yapacak. Sezonu galibiyetle noktalamayı istiyoruz"dedi.

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İlgili Haberler
Fatih Terim'den Devler Ligi sürprizi Fatih Terim'den Devler Ligi sürprizi
Datome, rekorunu egale etti! Datome, rekorunu egale etti!
Portekiz'in kadrosunda Türkiye'den 3 isim Portekiz'in kadrosunda Türkiye'den 3 isim
LeBron James: Cedi Osman benim adamım! LeBron James: Cedi Osman benim adamım!

banner118

banner113

Fatih Terim'den Devler Ligi sürprizi
Süper Lig'de 2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sahaya 'Şampiyonlar...

Haberi Oku