Spor:
Yorum Yap Yazdır
Emre Çolak büyülemeye devam ediyor

İspanya Liginde top koşturan oyuncularımızdan olan Emre Çolak’ın son zamanlarda takımına sağladığı katkı dikkatlerden kaçmıyor.

Galatasaray alt yapısında yetiştikten sonra uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray’dan bu sezon başında ayrılan ve İspanya’nın Türkleri olarak bilinen Deportivo La Coruna’ya transfer olan başarılı orta saha oyuncusunun gösterdiği performans oyuncunun zirvede yer almasına neden oldu.

Özellikle sol ayağını son derece etkili kullanan ve Galatasaray’da harika işler çıkartmasına rağmen agresif tavırları ve oyun içerisinde paylaşımcı olmaması oyuncunun Galatasaray’dan ayrılmasına neden olmuştu.
Deportivo La Coruna forması ile son haftalarda başarılı performans ortaya koyan ve çıktığı maçlarda takımının en kilit paslarını atan oyuncu şu ana kadar
attığı bu önemli paslarda çok iyi bir ortalama yakaladı ve ligin zirvesine oturdu. Son derece etkili oyuncuların bulunduğu İspanya Liginde ortaya koyduğu bu başarı performans ile kilit pas atan oyuncular arasında ilk sırada bulunan Emre Çolak’ın özellikle Atletico Madrid forması giyen Koke , Real forması giyen Kroos gibi isimleri bıraktığı listede belli oldu.

25 yaşında bulunan ve uzun yıllar futbol yaşantısı bulunan Emre’nin burada gösterdiği performanstan sonra gelen teklifleri değerlendireceği ve futbol yaşantısına bundan sonra Avrupa’da devam etmek istediğini açıklamasından sonra oyuncu Deportivo La Coruna ile nasıl bir performans gösterecek.
Arda Turan gibi İspanya liginde forma giyen Emre Çolak geçen hafta Gijon maçında harika bir asist yaptı.
 

Anahtar Kelimeler
SporHaberlerEmre Çolak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Samuel Eto'o aldığı teklifi açıkladı!
Konyaspor ile yollarını ayrılan Samuel Eto'o, Fransa'dan teklifler aldığını ve iki sezon daha...

Haberi Oku