Magazin:
Yorum Yap Yazdır
Nihat Doğan tankın üzerinden Darbeye hayır dedi
 Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen darbe girişimine karşı ayaklandı. Mahmutbey çevresinde çektiği görüntüler ile sosyal medya da fenomen haline geldi. Tankın üzerinden atmış olduğu fotoğrafın altına ise şu yorumu yazdı: "Darbecilere karşı herkes sokaklara çıkmalı. Gazi Meclis'i bombalayacak kadar alçak olan bu hainlere karşı tüm halkımızı sokağa çağırıyorum. Demokrasinize sahip çıkın"
Nihat Doğan Twitter hesabından da tepki gösterenlere şu tweet'i attı: "Dün sokaklara tankların önüne çıkın çağrıma 'kendin çık' diyen alçaklar biz zaten sokakta tankların üzerindeydik."
Doğan daha sonra bir paylaşım daha yaparak şu notu düştü: 'Darbeci şerefsizlerin 2 tane Tankını özgürlük halk direnişçileri olarak teslim aldık.Darbeci teröristleri de polise teslim ettik.'

Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

Azra Akın'dan bebek müjdesi!
Atakan Koru ile evli olan ünlü güzel Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

Haberi Oku