Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Tekirdağ'da ilginç olaylar oluyor!
Tekirdağ artık daha lüks bir sisteme geçiyor ve Tekidağ'ın temizliği o makinalara emanet artık! Geçmiş yıllarda evlerde kullanılan gırgırın elektrikli hali Süleymanpaşa Belediyesi bünyesine dahil olurken ilk testi de Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral yaptı.
Elektro gırgır ile Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı binasının önünü süpüren Başkan Eşkinat gırgırın oldukça kolay sürülebilen, toz kaldırmadan çöpleri çekip kaldıran sessiz bir alet olduğunu belirtti.
Büyük araçların giremedikleri noktalara girebilen gırgırın, 30 litrelik çöp deposu ile saatte 4 bin metrekarelik alanı temizleme kapasitesine sahip olduğu belirtildi. Tekirdağ merkez Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde çevre temizliğinde kullanılacak elektrikli gırgırın testi yapıldı. Tekirdağ'da birbiri ardına ilginç olaylar gerçekleşemeye başlandı son günlerde. Tekirdağ'dan garip ses duyduklarını iddia eden vatandaşlarımı istersiniz. Avrupa sistemine geçen temizlik anlayışınamı? Tekirdağ Gelişiyor ancak gelişirken komik olaylar atlatıyor haberimiz sizlerle..
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku