Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Tamı tamına 30 gündür kayıp olan genç boş bir evde...
30 gündür kayıp olan üniversite öğrencisinin cansız bedenine ulaşıldı, ölüm haberini alan aile yıkıldı! GİRESUN'un Görele İlçesi'nde 1 aydan bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Barış Çoban'ın cesedi, boş bir evde bulundu.
 
Görele Kumyalı Mahallesi'nde ailesi ile birlikte oturan 1 aydan bu yana akibetinden haber alınamayan Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Barış Çoban, oturdukları apartmanın boş bir dairesinde  cansız halde bulundu. Kontrol etmek için boş daireye giren bina sahibi çürümeye başlamış cesetle karşılaşınca polise haber verdi. Sevk edilen polis, Barış Çoban'a ait cesedin yanında çok sayıda da hap buldu. Çoban'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anahtar Kelimeler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

TUS birinci dönem ek yerleştirme sonuçları...
ÖSYM tarafından, 2018 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı birinci dönem ek yerleştirme sonuçları açıklandı.

Haberi Oku