Güncel:
Yorum Yap Yazdır
Kayseri'de hain terör saldırısı : 14 Şehit

Kayseri'de bulunan Komando birliğine yapılan hain saldırıdan sonra 14 askerimiz şehit olurken askerimizde yaralarnarak tedavi altına alındı. 

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Vodafone Arena Stadyumunda polislerimize yönelik yapılan hain saldırıdan sonra bugünde Kayseri'de benzer bir saldırı ile terör yine 14 askerimizin şehit düşmesine neden oldu. 

Türkiye'nin en gözde komando eğitim merkezlerinin başında gelen Kayseri 1. Komando eğitim merkezlerinde eğitimlerine devam eden askerlerimizin çarşı iznine giderken Erciyes Üniversitesi önünde bombalı aracın infilak ettirilmesinden sonra birçok askerimiz yaralanırken 14 askerimizde şehit düştü.

Kayseri açısından son derece önemli yolların başında gelen Erciyes Üniversitesi önündeki Talas yolu üzerinde sabah 08.45'de yapılan bu hain saldırıdan sonra polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken olayla ilgili soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Son derece işlek bir cadde olmasına rağmen çevrede çok fazla sivil vatandaşın olmaması olası can kaybının daha fazla olmasının önüne geçilmesine neden oldu. 

Son zamanlarda hain saldırılarına devam eden terör örgütlerine yönelik hükümetimizin aldığı tedbirlerden sonra Erciyes Üniversitesi yakınlarında olan bu patlamadan sonra 7 kişi göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın genişletilmesinden sonra gözaltı sayısının giderek artması bekleniyor. 

Yapılan operasyonlardan sonra Kayseri'de çalışmaların hız kazandığı ve canlı bomba olan hain teröristin kimliğinin belli olduğu açıklandı. Henüz çalışmaların devam etmesinden sonra kimliği belli olan bu teröristin basına yakın zamanda açıklanması bekleniyor. 

Haberevet olarak saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve saldırıda hayatını kaybeden askerlerimizi Allahtan rahmet diliyoruz , mekanları cennet olsun diyoruz. Yaralı askerlerimizi ise Allahtan acil şifalar diliyoruz. 

Anahtar Kelimeler
KayseriTerörPatlamaHaberler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner118

banner113

CHP'de gündem revizyon
CHP'de imza yeter sayısına ulaşılamadığı gerekçesiyle olağanüstü kurultayın toplanmayacağının...

Haberi Oku